XIX. ROČNÍK „ O POHÁR KRISTÝNY“ VÝSLEDKY 2017 - VÝSLEDKY - FOTO

25.05.2017 21:05

 

 

XIX. ROČNÍK „ O POHÁR KRISTÝNY“

2017

(výsledky + fotografie)

 

O víkendu 19. – 21. května přivítal rekreační areál Kristýna u Hrádku nad Nisou 16 závodníků s 18 psy z původně 20 přihlášených, a to z různých koutů České republiky, ale i ze Slovenska, aby změřili síly na XIX. ročníku kynologické soutěže „ O POHÁR KRISTÝNY“.

Stejně jako v loňském roce připravili tento závod kynologové SKS TART region Liberec a Kynologického klubu Liberec – Pavlovice. Záštity nad závodem se ujal hejtman Libereckého kraje pan Martin Půta, starosta Hrádku nad Nisou pan Josef Horinka a starostka obce Chotyně paní Jana Mlejnecká.

Během sobotního dne čekalo na soutěžící několik náročných disciplín -  zadržení prchajícího pachatele na pláži, průzkum přírodního terénu, obrana psovoda na veřejnosti, poslušnost apod.

Soutěž posuzovali rozhodčí pan Vilém Babička a Petr Richter. V roli figurantů se představili Josef Reisinger, Karel Vittiš, Václav Kuncl a Ondřej Novotníček. Poděkování patří také organizačnímu týmu, který se postaral o hladký průběh závodu.

Vítězem závodu se stal Miroslav Dajč a belgický ovčák Baddy Dračí údolí  (VS ČR Rýnovice), 2. místo patřilo Pavla Řežábková s německým ovčákem Cira bez PP (SKS TART region Lišov), na 3. místě se umístil Filip Gavor s německým ovčákem Bolt z Jimmyho lesa (SKS TART region Liberec). Nejúspěšnější ženou s nejvyšším počtem bodů se stala Pavla Řežábková s německým ovčákem Cira bez PP (SKS TART region Lišov).

Nejlepší kontrolní výkon na 300 metrů předvedla fena německého ovčáka ovčák Daiquiri Vědusk s Janou Světlíkovou (ZKO Hostivice – Jeneček).

V soutěži družstev patřilo 1. místo Petře Adamcové s Maxem (SKS TART region Zvoleněves) a Pavlu Roučkovi s belgickým ovčákem Noris z Hückelovy vily, na 2. místě se umístili Miroslav Dajč s belgickým ovčákem Baddy Dračí údolí a Bohumil Vacek s belgickým ovčákem Canto Six-Bau (oba VS ČR Rýnovice), 3. místo obsadili Filip Gavor s německým ovčákem Bolt z Jimmyho lesa (SKS TART region Liberec) a Michal Firman s německým ovčákem Yner z Kraje Karla IV. (VS ČR Stráž pod Ralskem).

Poděkování patří sponzorům, bez jejichž pomoci by nemohl být závod uspořádán:

Libereckému kraji, městu Hrádek nad Nisou, obci Chotyně, rekreačnímu areálu Kristýna, společnostem Weber mlýn – výhradním dovozcem krmiv Orijen a Acana, Ratio, Elas, Vetamix s. r. o, Fauna – Flora, Ataner, Pes přítel člověka, Elitex finishing

 

FOTOGRAFIE :

FOTO JIŘÍ BAIER A HANKA BEDNÁŘOVÁ 

1. Č ÁS     2. Č ÁST      3. ČÁST     4. ČÁST    5. ČÁST    6. ČÁST    7. ČÁST

 

Příloha :

Kristýna výsledky 2017.pdf (317,1 kB) 

 

XX. ROČNÍK KYNOLOGICKÉ SOUTĚŽE "O POHÁR KRISTÝNY"

SE BUDE KONAT

19. KVĚTNA 2018 !!!

S VÍKENDOVÝM POBYTEM 18. - 20. 5. 2018